Norges ukjente filmstjerne har rolle i «Star Wars»

Veronica Ngo gjør det stort i Hollywood.

STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: Disney
STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: Disney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg elsker norsk, hjemmelaget mat. Mammas kjøttkaker og brunsaus er fortsatt det beste jeg vet. Og brunost! Og rundstykker med ost og skinke! Sånne ting savner jeg fælt, utbryter Veronica Ngo (39).

Den norsk-vietnamesiske skuespilleren har akkurat ringt oss via en litt skurrete Skype-forbindelse fra Vietnam. Hun har sagt at hun kan prøve å gjøre intervjuet på norsk, men legger fort om til engelsk når hun snakker om de siste Hollywood-filmene hun er med i: «Star Wars- The Last Jedi» og Will Smith-filmen «Bright». Men hun slår tilbake til norsk for å fullrose landet hun vokste opp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer