STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: Disney
STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: DisneyVis mer

Norges ukjente filmstjerne har rolle i «Star Wars»

Veronica Ngo gjør det stort i Hollywood.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg elsker norsk, hjemmelaget mat. Mammas kjøttkaker og brunsaus er fortsatt det beste jeg vet. Og brunost! Og rundstykker med ost og skinke! Sånne ting savner jeg fælt, utbryter Veronica Ngo (39).

Den norsk-vietnamesiske skuespilleren har akkurat ringt oss via en litt skurrete Skype-forbindelse fra Vietnam. Hun har sagt at hun kan prøve å gjøre intervjuet på norsk, men legger fort om til engelsk når hun snakker om de siste Hollywood-filmene hun er med i: «Star Wars- The Last Jedi» og Will Smith-filmen «Bright». Men hun slår tilbake til norsk for å fullrose landet hun vokste opp.

– Jeg er norsk statsborger, og er veldig stolt av å være norsk. Jeg hadde nok ikke hatt selvtillit til å forfølge drømmen min uten det norske tankesettet. Jeg jobber her med norsk mentalitet, og er nok mer selvsikker og selvstendig enn andre vietnamesiske kvinner. Vietnamesere er veldig avhengige av familien, mens jeg tar mer ansvar i eget liv, sier hun.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn