Norges ukjente filmstjerne har rolle i «Star Wars»

Veronica Ngo gjør det stort i Hollywood.

STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: Disney
STAR WARS: Veronica Ngo har en liten, men viktig rolle i «Star Wars- The Last Jedi». Hennes rolle endrer forløpet på historien. Foto: Disney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg elsker norsk, hjemmelaget mat. Mammas kjøttkaker og brunsaus er fortsatt det beste jeg vet. Og brunost! Og rundstykker med ost og skinke! Sånne ting savner jeg fælt, utbryter Veronica Ngo (39).

Den norsk-vietnamesiske skuespilleren har akkurat ringt oss via en litt skurrete Skype-forbindelse fra Vietnam. Hun har sagt at hun kan prøve å gjøre intervjuet på norsk, men legger fort om til engelsk når hun snakker om de siste Hollywood-filmene hun er med i: «Star Wars- The Last Jedi» og Will Smith-filmen «Bright». Men hun slår tilbake til norsk for å fullrose landet hun vokste opp.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer