- Norges vinnersjanser er noe sånt som null

Svenskene slakter Norges bidrag i Eurovision.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/WIEN (Dagbladet): Etter at både Danmark og Finland røyk ut av årets Eurovision Song Contest tirsdag, skal Sverige og Norge i dag i semifinale-dyst.

Begge landene troner øverst på det internasjonale pressekorpsets tippeliste over hvem som avanserer - riktignok med Sverige en hårsbredd over Norge.

Det er de ti beste av de 17 deltakende landene som avanserer til finalen lørdag. Ingen tror verken Norge eller Sveriges finalesjanser er truet, men i sistnevnte nasjon finnes det liten tro på norsk triumf i den store finalen.

«Jättetråkig» Den norske låta er rett og slett «jättetråkig», mener Grand Prix-ekspert Anders Nunstedt i den svenske avisa Expressen.

- De er flinke sangere, men showet er stillestående og det skjer ingen ting når man hører låten. Duoen har heller ingen utstråling på scenen, sier han.

- Norges vinnersjanser er noe sånt som null prosent. Låta er for kjedelig. Men konkurransen er svak, så «A Monster Like Me» går naturligvis videre til finalen og kan komme på topp ti, dersom den ikke blir klemt inne blant alle midtempolåter og ballader, sier Nunstedt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer