Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norgesaktuelle Asap Rocky pekt ut av vitner etter slagsmål

Skal spille i Sandvika som planlagt, ifølge Kadettenfestivalen.

BRÅK: Rapperen Asap Rocky pekes ut av vitner etter slagsmål i Stockholm. Foto: NTB Scanpix
BRÅK: Rapperen Asap Rocky pekes ut av vitner etter slagsmål i Stockholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Søndag kveld skal den Norgesaktuelle rapperen Rakim Mayers, bedre kjent under artistnavnet Asap Rocky, ha blitt pekt ut av vitner som deltaker i et slagsmål i Stockholm sentrum. Dette melder Expressen.

Det amerikanske kjendisnettstedet TMZ har publisert en video av det de mener er artisten som angivelig slenger en mann i bakken, før han både slår og sparker ham sammen med flere andre.

Før slagsmålet skal en opphetet diskusjon ha funnet sted mellom partene.

Ingen pågrepet

Politiet ble varslet om hendelsen søndag kveld.

- En person ble mishandlet og lagt i bakken. Det skal dreie seg om to eller flere gjerningspersoner. Vi har sett etter dem som har blitt utpekt, men ikke pågrepet noen. Fornærmede har skader på armene og har blitt sparket, sier Mats Eriksson i politiet i Stockholm til Expressen.

Artisten er i Stockholm for å spille på hip hop-festivalen Smash. Onsdag skal han spille på Kadetten Music Festival i Sandvika. Bookingsjef Toffen Gunnufsen sier han ikke er kjent med hendelsen.

- Vi vet ikke annet enn at han spiller i Stockholm i kveld, og hos oss på onsdag, sier han til Dagbladet.

Stjerne

Asap Rocky debuterte med albumet «Live. Love. ASAP» i 2011, og har siden blitt en av verdens største hip hop-artister, med flere hundre millioner avspillinger på Spotify.

Han har seinere fulgt opp med blant annet «At. Long. Last. Asap» i 2015, som fikk en femmer på terningen av Dagbladets anmelder, og har samarbeidet med verdensstjerner som Cardi B, Kendrick Lamar og Lana Del Rey.

Konsertene i Stockholm og Oslo er en del av en verdensomspennende turné.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling