Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norsk band med i baseball-spill

Green Carnation spiller i «Major League Baseball 2K6».

(Dagbladet.no): I fjor kunne vi høre Animal Alpha spille hardt i bilspillet «Burnout: Revenge», noe som ga dem stor oppmerksomhet verden rundt.

Nå dukker nok et norsk band opp i en internasjonal stortittel. Kristiansands-bandet Green Carnation er nemlig plukket ut til å ha låta «Pile of Doubt» med i spillet «Major League Baseball 2K6» fra 2K Games.

Fronter spillet

Låta brukes til å fronte spillet i reklamekampanjer på nettet, i kjøpesentre og på amerikansk tv, og når dermed ut til et stort publikum. Allerede før spillet var i salg ble over én million kopier forhåndssolgt, skriver Faro Journalen.

«MLB 2K6» er det eneste baseball-spillet som kommer ut på samtlige konsoller i år.

- Tar bakdøren

- Dette er en stor mulighet for bandet til å nå ut til nye fans. Vi tar nå bakdøren inn i mange hjem med dette spillet, og forhåpentligvis vil noen flere lytte på oss etter det. Og selvfølgelig blir det stort å slå en home rund akkompagnert av «Pile of Doubt», sier keyboardist Kenneth Silden på bandets hjemmeside.

Green Carnation får godt følge på spillet. Band som Belle and Sebastian, Yo La Tengo, Interpol og Mogwai er også å finne på lista over bidragsytere.

SPILLER I SPILL: Green Carnation er (fra venstre): Anders Kobro, Kjetil Nordhus, Stein Roger Sordal, Bjørn Harstad og Tchort.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling