Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norsk Destinys-video på nett

Videoen regissert av Reinert K. Olsen.

(Dagbladet.no): «Soldier» går i svart-hvitt, Destiny\'s Child mimer diggende og det er en haug med gjester som poserer, danser og generelt koser seg.

Slik skal supergruppa Destiny\'s Child med Beyoncé i spissen selges på MTV, ZTV og andre musikk-kanaler verden over. Det er knyttet enorme forventninger til jentenes neste album, «Destiny Fulfilled», som slippes i midten av november. «Soldier» er andresingelen, og videoen til låta er regissert av norsk Reinert K. Olsen, kjent som regissør til en rekke norske artister i tillegg til internasjonale artister som Mel C og Christina Milan.

- Det er utrolig rart å jobbe med Destiny\'s Child, de er kjempestore navn, men veldig vanlige jenter også. Det er utrolig deilig at det endelig gikk i boks, for det har vært mye fram og tilbake underveis. Men nå sitter de virkelig her og blir sminket, fortalte Olsen til Dagbladet for en stund tilbake.

Destiny\'s Child er en av popverdenes virkelig store navn. Trioen har hatt pause en stund, en pause Beyoncé Knowles brukte på å bli om mulig en enda større kommersiell suksess.

Trioen skulle egentlig opptrådd under prisfesjået Nordic Music Festival, men måtte avlyse norgesturnéen. Men i går ble det bekreftet at Destiny\'s Child kommer til hovedstaden og Oslo Spektrum femte mai neste år. Sist gang jentene spilte i Oslo var det utsolgt og vel så det.

«Vokalsoundet satt derimot som et skudd. Stemmeprakten gjør Destiny\'s Child uangripelige. Ethvert boyband kan hoppe og springe rundt på scenen med fyrverkeri og åtte dansere, men ingen klarer samtidig å synge like bra som Beyoncé og co», skrev Dagbladet og kastet en femmer.

MIDT I SMØRØYET:</B> Norske Reinert K. Olsen flankert av tre av verdens største popstjerner: Fra venstre Kelly Rowland, Beoyncé Knowles og Michelle Williams.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media