SILENCIO: Det blir alt annet enn stille når Joachim Dyrdahl i kveld spiller opp på David Lynchs utested Silencio i Paris. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
SILENCIO: Det blir alt annet enn stille når Joachim Dyrdahl i kveld spiller opp på David Lynchs utested Silencio i Paris. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

Norsk DJ spiller på hemmelig David Lynch-fest

- Det er aldeles ikke noen vanlig fest, sier Diskjokke.

(Dagbladet): Neste fredag gir mulittalentet David Lynch ut albumdebuten «Crazy Clown Time».

Og i den anledning holder mannen, som er mest kjent for å være skaperen bak blant annet «Blue Velvet» og «Twin Peaks»,  en slippfest til ære for seg selv i Paris i kveld.

Festen holdes i Lynchs egen klubb Silencio fire etasjer under bakken. Musikken er det blant annet den norske DJ'en og produsenten Joachim Dyrdahl som skal stå for.

Og når David Lynch gjør noe, er det gjerne en god porsjon mystikk som omkranser det hele.

- Jeg vet fortsatt ingenting annet enn de helt elementære tingene, som når jeg skal begynne å spille og slikt, og at det aldeles ikke er noen vanlig fest, sier Dyrdahl, på telefon fra Paris, til Dagbladet.

Ingen forventinger Dyrdahl, som går under navnet Diskjokke, har remikset Lynchs singel «Good Day Today» tidligere i vinter. Det er slik han har fått jobben med å spille på regissørlegendens egen albumslippfest sammen med blant annet den franske duoen Air.

- Jeg prøver å ikke ha noen forventinger til hva som skal skje i kveld. Uansett hvilke bilder jeg tegner i hodet mitt, kommer det nok ikke til å ende opp slik til slutt, sier Diskjokke.

Kaffesnakk Det er invitert 300 personer til det eksklusive arrangementet. Dyrdahl har i forkant av opptredenen googlet seg opp på informasjon om Lynch, i tilfelle han skulle få slått av en prat med kulthelten.

- Jeg måtte jo sjekke hva annet han er aktuell med for tiden. Han er jo involvert i så mye rart. Jeg fikk opp at han har sitt eget kaffemerke, med egne kaffebønner og alt. Jeg liker kaffe, så da har vi jo noe å snakke om, selv om jeg ikke tror det blir noen sånn «Dr. Livingston, I presume»-introduksjon. Det blir vel eventuelt mer en håndhilsen eller noe, sier nordmannen.

ALBUMDEBUTERER: David Lynch. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ALBUMDEBUTERER: David Lynch. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer