Norsk drama med Hollywood-stjerner får strålende kritikker

Amerikansk teaterstykke om Oslo-avtalen.

PÅ SCENEN: Jennifer Ehle i rollen som Mona Juul og Jefferson Mays som Terje Rød-Larsen på scenen i teaterstykket om Oslo-avtalen på Mitzi Newhouse-teateret i New  York. Foto: Lincoln Center Theater
PÅ SCENEN: Jennifer Ehle i rollen som Mona Juul og Jefferson Mays som Terje Rød-Larsen på scenen i teaterstykket om Oslo-avtalen på Mitzi Newhouse-teateret i New  York. Foto: Lincoln Center Theater Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Verden så da Israels statsminister Yitzhak Rabin og PLO-leder Yasir Arafat håndhilste foran USAs president Bill Clinton utenfor Det hvite hus og undertegnet Oslo-avtalen i september 1993. De hemmelige fredsforhandlingene mellom Israel og palestinerne i forkant hadde daværende Fafo-leder Terje Rød-Larsen og kona og diplomat Mona Juul i to av hovedrollene. Dette er nå blitt til teaterstykket “Oslo” skrevet av J. T. Rogers.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer