<strong>PÅ SCENEN:</strong> Jennifer Ehle i rollen som Mona Juul og Jefferson Mays som Terje Rød-Larsen på scenen i teaterstykket om Oslo-avtalen på Mitzi Newhouse-teateret i New &nbsp;York. Foto: Lincoln Center Theater
PÅ SCENEN: Jennifer Ehle i rollen som Mona Juul og Jefferson Mays som Terje Rød-Larsen på scenen i teaterstykket om Oslo-avtalen på Mitzi Newhouse-teateret i New  York. Foto: Lincoln Center Theater Vis mer

Norsk drama med Hollywood-stjerner får strålende kritikker

Amerikansk teaterstykke om Oslo-avtalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Verden så da Israels statsminister Yitzhak Rabin og PLO-leder Yasir Arafat håndhilste foran USAs president Bill Clinton utenfor Det hvite hus og undertegnet Oslo-avtalen i september 1993. De hemmelige fredsforhandlingene mellom Israel og palestinerne i forkant hadde daværende Fafo-leder Terje Rød-Larsen og kona og diplomat Mona Juul i to av hovedrollene. Dette er nå blitt til teaterstykket “Oslo” skrevet av J. T. Rogers.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer