- Norsk film trenger flere tøffe jenter

Er Marianne nye Lena? Se hele traileren fra «hardcorefilmen» Vegas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Dette er jo den perfekte rolle, det er så mye å spille på. Marianne er både glad, sur og trist. Du vet at hun hele tiden har det jævlig inni seg, men at hun blokker det ut for å ikke vise hvordan hun har det, sier Karoline Stemre (17) til Dagbladet.no.

Dagbladet kan nå vise hele traileren til hennes debutfilm, ungdomsfilmen «Vegas».  Her spiller Karoline belasta Marianne som bor på akuttmottak etter å ha skifta fosterhjem sånn circa fire ganger i året. Kjæreste skifter hun en gang i uka, og hun skaller ned en klassekamerat i gymtimen. Blant annet.

- Marianne har lav impulskontroll og klarer ikke å slippe folk innpå seg. Hun må hele tida teste folk for å fine ut hvor lenge de vil holde på henne. Men samtidig er hun veldig rå og finner på mye skøy, sier Karoline på kav bergensk.

Nye Lena?Filmen er nemlig et vaskeekte bergensprodukt, og bergensartisten Lars Vaular med sommerhiten «Solbriller på» er en av de norske artistene med musikk til filmen. Han trekker paralleller mellom Marianne og en av de mest omtalte jentekarakterene i 80-tallets «Pelle og Proffen»-filmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer