Norsk hest var dopa

«Alle stiller seg uforstående til dette. Så dette må da være hesten sitt ansvar. Forbanna juksemaker! Jævla øk !

Tingtong

«Selvsagt skjønner han ingenting. Ingen som blir tatt i doping gjør det.

Ola dunk«Hest er best på brød. Skjønner ikke helt hva hestesport har i et OL å gjøre, trodde det var mennesker som skulle konkurere. Hva blir det neste på OL programmet, sauegjeting.

Steve«Hestesport en av de eldste øvelsene i OL-sammenheng. I det gamle Olympia konkurrerte de i flere hesteøvelser. Det var løp med vogner, med egne klasser for både to- og firspann. Dessuten var det galoppløp, og det var egne klasser for fullvoksne hester og ungføll. Så de som mener hestesport ikke har noe med den olympiske ånd å gjøre, de er i beste fall historieløse.

Johnny«Det er flere toppryttere som ikke hadde hørt om dette middelet før, samt flere som valgte å trekke seg fordi de mente dopingkontrollen ikke holdt mål. Jeg støtter ihvertfall Hansen til det fulle og hele, og tror han er uskyldig.

Knurte«Nu är det dags igen, alla andra fuskar men inte Norges utövare. Oavsett, så är det alltid så att Norge är moralens väktare.

Jaffe«Det er ikke snakk om å forsvare noe som helst, men for enkelte av oss som kjenner miljøet bedre enn andre, er det naturlig å ikke umiddelbart hoppe på den sedvanlige norske forhåndsdømming, spesielt når vi kjenner til gutta som er der nede.

Cm