Norsk hiphopklassiker!

«No Cure For Life» er akkurat hva norsk hip hop trenger nå.

Paperboys leverer et superb album av internasjonal standard som byr på alt det som er gått i glemmeboka til så mange overseriøse norske rappere: frekk, funky, catchy, variert og morsom hip hop. «No Cure For Life» er intet mindre enn en befrielse for norsk hip hop, en umiddelbar norsk klassiker som bør danne skole for alle andre engelskspråklige hip- hopartister her til lands.

Perfeksjonister

For det holder selvsagt ikke å slenge på noen beats og rappe dritt om den sure naboen din. Rapper Øyvind «Vinni» Sauvik (25) og «altmuligmann» Jarle Hollerud (27) i Paperboys har ikke bare skjønt hvor viktig dette er; de har bortimot perfeksjonert kunsten å lage en fet hip hop-låt - noe den glimrende produsenten Kake også skal ha mye kreditt for.

De integrerer utrolig catchy hooks i låtene (pianoloopen på «One of Them Days» er fantastisk!), de varierer musikken og vokalen med elementer fra reggae og R&B, og i Øyvind har duoen en ekstremt talentfull rapper som kan dette med å rappe i takt med musikken - en naturlig del av hip hop som mange norske rappere ikke behersker.

Danse

Det låter kommers og undergrunn på samme tid. Det låter usannsynlig friskt, og det er en av ytterst få norske hip hop-skiver du kommer til å danse til.

Intet mindre enn en hodenikkende moderne norsk klassiker!

HUMOR: Øyvind Sauvik (foran) og Jarle Hollerud i den lite selvhøytidelige duoen Paperboys er en av få norske hiphopartister som bruker humor i musikken. Og det med stort hell.