Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»

Norsk komiker lar «Skal vi danse»-Eilev få gjennomgå: - Melker kjendisstatusen

Skuespiller Espen Lervaag publiserte et fiktivt manus hvor han tilskriver Eilev Bjerkerud ønsket om å «melke kjendiskua».

VANT: Lørdag kveld stakk fjorårets «Farmen»-vinner, Eleiv Bjerkerud, av med seieren i «Skal vi danse». Her med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: NTB Scanpix
VANT: Lørdag kveld stakk fjorårets «Farmen»-vinner, Eleiv Bjerkerud, av med seieren i «Skal vi danse». Her med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Ta Alex Rosèn for eksempel, han er med på «Skal vi danse» i kraft av hva han har laget og gjort tidligere, sier skuespiller, komiker og tekstforfatter Espen Lervaag til Dagbladet.

- Eilev har bare vunnet «Farmen». Jeg mener lista for hvem som får være med legges lavere og lavere hvert år. Man kan jo leve av å bare være realitydeltaker nå. Jeg tror jeg treffer med det innlegget fordi det er litt sannhet i det, fortsetter Lervaag.

KOMIKER: Espen Lervaag. Foto: Rubicon TV
KOMIKER: Espen Lervaag. Foto: Rubicon TV Vis mer

Ut på Instagram

I går vant realitykjendis-Eilev Bjerkerud (27) TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya.

Ikke lenge etter pokalen var løftet brukte Lervaag sin Instagram-profil med over 22 000 følgere til å publisere et humoristisk stikk (se bildet i bunnen av saken) i retning Bjerkerud, som også var fjorårets «Farmen»-vinner.

I det som skal være et fiktivt tv-manus signert Lervaag intervjuer programleder Katrine Moholt Eilev Bjerkerud på «Skal vi danse»-scenen rett etter seieren:

- Melke kjendiskua

«MOHOLT: Gratulerer Eilev

EILEV: Jeg må bare si tusen takk til alle som har stemt, og for et fantastisk PUBLIKUM!!»

Applaus fra salen.

MOHOLT: Men det alle lurer på, Eilev, hva skal du gjøre nå som skal vi danse er over?

FINALISTENE: Hvem svetter mest? Hvem er latest? Hvem vinner "Skal vi danse" 2016? Dagbladet spurte finaledeltagerne. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

EILEV: Veit ikke helt jeg, men jeg håper jo at det finnes noen flere realitykonsepter jeg kan bli med på, så jeg får melka denne kjendiskua litt til.

Telefonen til Eilev ringer.

EILEV: Ja, det er Eilev. Fire stjerners middag, ja, det vil jeg veldig gjerne være med på.

Eilev går av scenen.

- Tror han ler

Lervaag har selv skrevet og har hovedrollen i humordramaet «Maniac» som nylig er solgt til strømmegiganten Netflix. Han har også vært tekstforfatter i «Torsdag kveld fra Nydalen», «Live på direkten», «Raske menn» og «Else».

Han tror Eilev Bjerkerud tar stikket med godt humør.

- Jeg tipper og håper at han velger å le av det. Han må jo bare henge seg på ballen så lenge den ruller, men det store spørsmålet er hvor mange realitykonsepter han klarer før han har runda hele spillet, fleiper Lervaag.

- Få i Norge

- Det er jo et norskt problem, vi er så få folk, så da ser man de samme personene overalt. Jeg håper å se han på «4-stjerners middag», fortsetter han.

- Hva svarer du om Bjerkerud mener du bare er misunnelig?

- Da har han ikke sett meg danse. Altså, alle menn som nærmer seg 40 er misunnelig på Eilev. Jeg kunne ikke ha dansa på tv i bar overkropp, sier Lervaag som beskriver seg som en stor fan av realityprogrammer.

- Jeg har en sønn på halvannet år, og kommer meg ikke så mye ut. Jeg ser på alt, og «Stjernekamp», «Idol» og «Skal vi danse» er alle fine programmer, men man må jo spørre seg om hvor lenge de samme konseptene kan rulle å gå.

- Helt topp

Idet Eilev Bjerkerud blir forelagt uttalelsene til Lervaag kan Dagbladet bekrefte at vinneren av «Skal vi danse» og «Farmen» tar det hele med godt humør.

- Kan Espen lage vitser på min bekostning må han bare fortsette med det. Det er bare stas og helt topp, jeg ser gjerne flere innlegg, sier en flirende Bjerkerud til Dagbladet.

SPØK: Manuset til komiker Espen Lervaag. Foto: Instagram/privat
SPØK: Manuset til komiker Espen Lervaag. Foto: Instagram/privat Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!