«Skal vi danse»

Norsk komiker lar «Skal vi danse»-Eilev få gjennomgå: - Melker kjendisstatusen

Skuespiller Espen Lervaag publiserte et fiktivt manus hvor han tilskriver Eilev Bjerkerud ønsket om å «melke kjendiskua».

VANT: Lørdag kveld stakk fjorårets «Farmen»-vinner, Eleiv Bjerkerud, av med seieren i «Skal vi danse». Her med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: NTB Scanpix
VANT: Lørdag kveld stakk fjorårets «Farmen»-vinner, Eleiv Bjerkerud, av med seieren i «Skal vi danse». Her med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Ta Alex Rosèn for eksempel, han er med på «Skal vi danse» i kraft av hva han har laget og gjort tidligere, sier skuespiller, komiker og tekstforfatter Espen Lervaag til Dagbladet.

- Eilev har bare vunnet «Farmen». Jeg mener lista for hvem som får være med legges lavere og lavere hvert år. Man kan jo leve av å bare være realitydeltaker nå. Jeg tror jeg treffer med det innlegget fordi det er litt sannhet i det, fortsetter Lervaag.

Ut på Instagram

I går vant realitykjendis-Eilev Bjerkerud (27) TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya.

Ikke lenge etter pokalen var løftet brukte Lervaag sin Instagram-profil med over 22 000 følgere til å publisere et humoristisk stikk (se bildet i bunnen av saken) i retning Bjerkerud, som også var fjorårets «Farmen»-vinner.

I det som skal være et fiktivt tv-manus signert Lervaag intervjuer programleder Katrine Moholt Eilev Bjerkerud på «Skal vi danse»-scenen rett etter seieren:

- Melke kjendiskua

«MOHOLT: Gratulerer Eilev

EILEV: Jeg må bare si tusen takk til alle som har stemt, og for et fantastisk PUBLIKUM!!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer