Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norsk kortfilm fikk italiensk pris

Den norske kortfilmen «Fremragende timer» ble i helgen tildelt prisen for beste kortfilm på en filmfestival i Torino.

Den norske kortfilmen av regissørene Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen og Jan Dalchow, vant tidligere i år en pris på filmfestivalen Panorama i Berlin i Tyskland. Nå har filmen gått til topps igjen, denne gang på den 18. Turin International Gay & Lesbian Film Festival i Italia.

Juryens begrunnelse for å gi den norske filmen prisen var at filmen er lavmælt kammerspill om aksept av forhold sett både fra samfunnets synsvinkel og som personlig selvransakelse, skriver filmens produsent i en pressemelding.

Filmen skal om kort tid delta på flere andre internasjonale filmfestivaler, blant annet Tribeca Film Festival i New York, som har skuespilleren Robert De Niro som sin høye beskytter. Om ikke lenge utgis også kortfilmen på DVD i Tyskland.

Filmen er produsert av GWD Production, som tidligere har laget filmer som «Jeg elsker hvem jeg vil» og «BE - skitne, syndige meg»

Se trailer av filmen «Fremragende timer».

Les tidligere artikler i Dagbladet om filmen «Fremragende timer».

Homofilm «for dårlig» for Oslo

«Naturlig sex»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media