Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norsk kortfilm trenger deg

Nå kan du være med å bestemme hvordan årets Zoomin\'-kortfilm skal se ut. Er du kreativ nok vinner du i tillegg en dag på filmsettet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I samarbeid med kortfilmfestivalen Zoomin\' 2003 gir Dagbladet.no deg en gylden sjanse til å være med å lage årets festivalfilm.

Kombinér...

Nedenfor finner du en stikkordliste. Denne inneholder forslag til location, rekvisitter og, kanskje det viktigste, tema. I tillegg inneholder listen fire ulike karakterer.

Det er din oppgave å kombinere disse fire punktene på en slik måte at filmteamet får noe fristende å jobbe med.

Du kan velge én kombinasjon av karakterer (det vil si to karakterer), én location, to rekvisitter og ett tema.

Du kan for eksempel velge en yngre mann og en eldre dame, heis som location, angrepille og dykkermaske som de to rekvisittene, og hevn som tema.

...og vinn!

Etter at konkurransen er avsluttet vil teamet bak filmen gå gjennom de innsendte bidragene og finne ut hvilke kombinasjoner som går igjen.

Mausforfatter Bård Breien vil så bruke de mest populære kombinasjonene til å sette sammen en historie. Når manuset er ferdig begynner regissør Ellen Lande selve filmingen.

Den ferdige filmen vises på Zoomin-festivalen i Oslo, som går av stabelen 22.-24. august.

Skyt film

Vi plukker ut tre heldige vinnere den 11. juli. Disse får muligheten til å være med på en av innspillingsdagene, hvor de også får treffe skuespillerne og personene som står bak, over og rundt kamera og mikrofoner på settet.

Send inn dine stikkordskombinasjoner her:

Regissøren svarte

Les hva regissør Ellen Lande svarte på nettmøtet!

SNURR FILM: Nå kan du være med og lage film.