Norsk musikk i storspill

Tommy Tee, Diaz og Petter leverer låta «Don\'t Trust Anyone» til «Def Jam Vendetta - Fight for NY».

I dag kunne nettstedet Stress.no melde at de norske hiphoperne Tommy Tee og Diaz har laget en låt som skal brukes i plateselskapet Def Jam og spillproduseten Electronic Arts kommende spill «Def Jam Vendetta - Fight for NY».

- Def Jam og EA i USA plukket ut en instrumental de likte, og vi spilte inn låten med spillet i hodet. Vi er fan av første «Def Jam Vendetta», og vi vet at oppfølgeren blir mye større, så dette er en spennende mulighet, forteller Tommy Tee til Stress.no.

Fornøyd

Han er storfornøyd med å stille i godt selskap med andre anerkjente rappere.

- Det skader ikke at låten blir inkludert på spillet i hele verden, og at vi er i samme gjeng som Redman, LL Cool J, Method Man og mange andre superstjerner, forteller Tommy Tee.

Spillet, som kommer i salg den 7. oktober, lar deg ta kontroll over kremen av hip hop-verden når de går i klinsj mot hverandre i ringen.

Store stjerner

Blant figurene du kan spille er Ice-T, Busta Rhumes, N.O.R.E, Xzibit, Warren G, Sean Paul, Snoop Dogg, Method Man og mange flere - blant dem finner du også den barmfagre Carmen Electra.

Låta «Don\'t Trust Anyone» vil ha premiere på NRK Petres National Rap Show fredag klokka 21.00, og vil senere bli gitt ut på singel av Tee Productions og Bonnier.

<B>HARDHENDT:</B> Her er det rapperen Busta Rhymes som gyver løs på en motstander - muligens til rytmer levert av Tommy Tee, Diaz og Petter.