- Norsk musikks best bevarte hemmelighet

Sjekk hvem som vant pris på 230 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Real Ones fra Bergen er årets Bylarm-vinnere. Det har en jury bestående av representanter fra de største plateselskapene, Plan B-redaktør Duy Dinh, Madrugadas Frode Jacobsen og Bylarms Runar Eggesvik bestemt.

Bandet ble enstemmig valgt ut, i konkurranse med over 70 andre norske band, og fikk prisen av kulturminister Trond Giske. Valget ble svært godt mottatt av publikum.

- Det er en helt perfekt timing i forhold til å få litt oppmerksomhet. Vi jobber for tiden med en ny plate, som vi håper å få ut til sommeren, sier David Chelsom Vogt til Dagbladet.no mens han er på vei til restaurant for å feire.

Anmelder-favoritter

Sammen med broren Ivar Chelsom Vogt tok han imot prisen.

- Med dette håper vi å bidra til å bringe Real Ones ut til folket. Bandet har utgitt to plater på en indielabel, og ingen har skjønt hvorfor de ikke har blitt store. De er norsk musikks best bevarte hemmelighet, sier Runar Eggesvik, Bylarms juryrepresentant, til Dagbladet.no.

Også Dagbladet-anmelder Sven Ove Bakke lot seg begeistre av bergensernes Bylarm-opptreden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.