SELVIRONISK: Det ser ikke ut til at Aksel Hennie tar det svært tungt at han ikke har en stor rolle i traileren til den kommende storfilmen «Hercules». Foto: Aksel Hennie/Instagram
SELVIRONISK: Det ser ikke ut til at Aksel Hennie tar det svært tungt at han ikke har en stor rolle i traileren til den kommende storfilmen «Hercules». Foto: Aksel Hennie/InstagramVis mer

- Norsk nese i en Hollywood-trailer!

Aksel Hennie utelatt fra traileren til sin nye film - bortsett fra nesa, da.

(Dagbladet): I går ble traileren til den kommende storfilmen «Hercules» sluppet.

I traileren kan man se Dwayne «The Rock» Johnson kjempe mot enorme dyr, og vise fram musklene sine.

Men noe tegn til Aksel Hennie (38), eller Tobias Santelmann (33), som også spiller i filmen, må man ha et trent øye for å se.

Tuller med traileren Men Aksel Hennie ser ut til å ta det hele med et smil.

«Norsk nese i en Hollywood-trailer!! #Hercules», skriver han på sin Instagram-konto, under et bilde av «The Rock», der man kan skimte Hennie nederst til venstre i bildet.

For å understreke hvor Hennie er har han lagt til en stor, svart pil.

Et trent øye kan også skimte en siluett av Santelmann i traileren, hvor han er iført en lang kappe og sandaler. Ingrid Bolsø Berdal (34) er imidlertid vanskelig å se.

Norske krigere Og de tre norske skuespillerne spiller alle blodtørstige krigere: Aksel Hennie spiller rollen som krigeren Tydeus, Ingrid Bolsø Berdal spiller Atalanta, en av Hercules' krigere, og Santelmann spiller Hercules' hovedfiende Rhesus.

Storfilmen har et budsjett på over 600 millioner kroner, og er regissert av Brett Ratner.

Filmen ble spilt inn i Budapest i fjor sommer, og har norsk premiere 8 august.