Førstegangstjenesten:

- Norsk og nordisk rekord

Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten» har blitt sett av flere millioner nordmenn. Nå kan serien ha satt nordisk rekord.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i «Førstegangstjenesten». Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRKs humorserie «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig fortsetter å engasjere millioner av nordmenn. Da de to første episoden ble publisert i desember i fjor slo de alle rekorder, med visningstall på henholdsvis 370 000 og 335 000 i løpet av den første helgen.

I starten av oktober publiserte NRK ytterligere fem episoder av serien. Det har fått ringvirkninger. De første pilotepisodene er nå sett av over tre millioner, melder Kampanje.

Serien har også satt rekord for avspillinger første uken i norsk og nordisk sammenheng.

- Lanseringen av første fulle sesong av Førstegangstjenesten har gitt seertall i spilleren vi aldri har sett maken til. En drøy uke etter premieren er det nå i overkant av 1,4 millioner som har strømmet første episode. Det tilsvarer 32 prosent av befolkningen. Tilsvarende tall for hele sesongen er foreløpig 25 prosent. Det er iallfall strømmerekord i løpet av første uke i norsk sammenheng, og så langt vi har klart å undersøke også nordisk rekord, sier medieanalyter Iacob Christian Prebensen i NRK til Dagbladet.

Millioner av seere:

I løpet av den første helgen i oktober så 1,3 millioner nordmenn de to nyeste episodene, og de resterende tre lå rett under milliontallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer