Norsk på 1-2-3

Slik blir du norsk på et blunk.

KLESKODER:  Det er nødvendig å skille norske jenter og gutter fra hverandre ved hjelp av farger og leker. Ellers er de helt like. 
Foto: Jørn Moen
KLESKODER: Det er nødvendig å skille norske jenter og gutter fra hverandre ved hjelp av farger og leker. Ellers er de helt like. Foto: Jørn Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOEN HAR REAGERT på et innlegg i Aftenposten, der Per-Willy Amundsen og Christian Tybring-Gjedde gir ti råd til innvandrere om integrering i håp om å stanse selvmordsbombere.

Men rådene er mer villedende enn hjelpsomme. Frp-erne trenger selv veiledning for å bli vaskeekte nordmenn. Det handler nemlig ikke om å spille i korps, slik de tror.

HER ER DE TI BESTE RÅDENE for å bli norsk:

1. Gi barna dine svenske navn. I over ti år har norske barn hett Emma, Lukas, Sander og Linnea. Kle gutta i blått og jentene i rosa, og skill beinhardt mellom gutte og jenteleker. Action og biler til gutta, dukker og prinsessutstyr til jentene.

2. Vær mot pappaperm og andre statlige likestillingstiltak. Foreldre vet hva som er best for barna. Hvis mor velger å være hjemme er det fordi det passer sånn i akkurat din familie og har ingenting med kultur og tradisjoner å gjøre.

3. Engasjer deg i skolen. Bli foreldrerepresentant, bruk foreldremøter på uvesentligheter og klag på lærerne. Skolen har alltid ansvar hvis noe går galt, men det er du som bestemmer. Se pkt 2, hvis i tvil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer