<strong>OPPLØST:</strong> Bergensbandet Di Kjipe er bandet er «oppløst i en malstrøm av indre stridigheter, narkomani og lemfeldig omgang med kniv,» heter det i en pressemelding. Faksimile: dekjipe.com
OPPLØST: Bergensbandet Di Kjipe er bandet er «oppløst i en malstrøm av indre stridigheter, narkomani og lemfeldig omgang med kniv,» heter det i en pressemelding. Faksimile: dekjipe.com Vis mer

Norsk pønkband oppløst etter knivstikking

Et bandmedlem angrep et annet med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Bergensbandet Di Kjipe har besluttet å legge inn årene etter knivbråk, narkotikamisbruk og interne stridigheter.

Det kunngjør de i en pressemelding, sendt ut av bandmedlem Alexander Hale.

«Det finnes ingen Bergensbølge, og definitivt ingen Loddefjord bølge. Som om ikke det var ille nok, så kan vi nå stadfeste at det ikke finnes noen Di Kjipe-bølge heller. Og nå er det for sent, for bandet er allerede oppløst i en malstrøm av indre stridigheter, narkomani og lemfeldig omgang med kniv,» skriver Hale i pressemeldingen, ifølge ba.no.

- Oppløst fra før Likevel er det ikke knivepisoden som førte til at bandet ble oppløst, hevder et av bandmedlemmene overfor Dagbladet.

- Egentlig har vi vært oppløst ei god stund før knivepisoden. Men det har han driti i å skrive i pressemeldingen, sier han.

Dagbladet har ikke lyktes å komme i kontakt med Hale. Han hadde skrudd av telefonen.

De Kjipe har spilt sammen i tre år, og bandmedlemmet sier dette er første gangen de har blitt oppløst på ordentlig.

Knivepisoden det siktes til i pressemeldingen stammer fra Kvarteret i Bergen i april i år.

Da angrep et 29-årig bandmedlem et 24-årig bandmedlem med kniv på det kjente oppholdsstedet for studenter, ifølge Bergensavisen.

- Han som ble angrepet gikk ut i ambulansen selv, så det var nok ikke så alvorlig, sier bandmedlemmet til Dagbladet.
 
- Ikke PR-stunt De Kjipe har tidligere gitt ut en selvtitulert 7", og kommer nå med albumet «Kor e du no».

- Er dette bare et PR-triks for å få medieoppmerksomhet?

- Nei, det har ikke noe med det å gjøre.

- Vi har solgt ut 7-tommeren vår, og fått gode anmeldelser. Vi ville ikke gått så drastisk til verks for å selge plater, sier bandmedlemmet til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer