Norsk pop fra øverste hylle

Tidenes mest kjente norske gruppe tilbyr dagens mest populære norske band som oppvarming. A-Ha og Briskeby spiller to ganger til helgen.

Norges mest kjente band åpner en ny fotballhall ved Valle Hovin, når de skal holde konsert. De store arrangørene trodde nemlig ikke en konsert med «gamlegutta» ville slå an i dag.

Der fikk de seg en grundig A-Ha-opplevelse, lørdagens konsert ble utsolgt på få dager med tilreisende publikummere fra nærmere 30 land! En ekstrakonsert dagen etter arrangeres som krisetiltak. Over 23 000 billetter er allerede solgt, men du kan fremdeles sjekke om det er billetter igjen til ekstrakonserten søndag. Du kan også kjøpe billetter til en fanfest etter konserten lørdag, hvor A-Ha selv vil være festløver.

A-Ha ble nylig doble spellemenn med pris for beste video og æresprisen. Det er første gang noen har fått æresprisen to ganger, gutta fikk den nemlig første gang for 15 år siden, i 1986. Til de som trodde A-Ha tilhørte 80-tallet er det bare å tilføye at bandets comeback-plate, «Minor Earth, Major Sky», ble kåret til en av fjorårets hundre beste plater av britisk musikkpresse.

Les mer om konsertene, fanfest og billettbestilling på de prisbelønte sidene til A-Ha. Konserten vil også bli streamet live på Internett på sidene til Mercedes-Benz