Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Norsk presse slår ring 2 rundt oss som trodde vi kunne USA

Nå skal norske USA-eksperter få hjelp dere vi er slik at vi er fit for fight til neste valg. Vi mener, ergo er vi.  

HER får USA-EKSPERTENE TERAPI: Etter det vi erfarer vil Harmony of the Seas, verdens største cruiseskip, legge til kai i Frognerkilen for å huse norske USA-eksperter det neste året slik at vi kan komme oss på fote igjen slik at vi kan cruise videre. Foto: NTB Scanpix.
HER får USA-EKSPERTENE TERAPI: Etter det vi erfarer vil Harmony of the Seas, verdens største cruiseskip, legge til kai i Frognerkilen for å huse norske USA-eksperter det neste året slik at vi kan komme oss på fote igjen slik at vi kan cruise videre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening, NRK, alle store avishus, Fritt Ord og Universitetet i Oslo har funnet tonen ettersom det fra mandag blir opprettet et krisesenter, et humant mottakssenter, med trådløst nett og bærbar minibar for norske USA-eksperter. Tilbudet er både for dem som har vært over there og vi som har sittet i elitesalongene her hjemme. #healing

Ettersom der er riktig å hjelpe oss der vi er, vil lokaliseringen bli innenfor Ring 2, Oslo. I en lang kommentar sier 1124 talskvinner og 2044 menn at beliggenheten er nøye valgt slik at ekspertene skal føle seg trygge i konforme og komfortable omgivelser.

I en velskrevet, og meget lang, pressemelding står det at formålet med senteret er å få ekspertene på fote igjen, dyrke deres selvbilder, påfyll av basic knowledge basert på vår egen general knowledge , enkel ryggslikking (mellom klokka 20 og 21, tirsdag og fredag) og det vil også være amerikanske samtaleterapeuter på hotellet, 24/7. Disse skal bistå slik at amerikafarerne igjen kan føle ekthet, evner til å møte livets smerte og se at selv om ting er vanskelige nå, så har vi et stort potensial for ny selvutvikling. #makeusgreatagain.

Som terapeutene sier: Etter dette valget kommer det nye valg, og etter de nye valgene, kommer det atter nye valg. Derfor er viktig at vi er der for dere som har stått midt i den harde valgkampen, dere som har kjempet som alfabetets fotsoldater, men som etter valgresultatet er utsatt for harde angrep og derfor lider av posttrumpatisk pressyndrom. Terapeutene legger til at det vil bli nedsatt kollokviegrupper med re-lesing av gamle meningsmålinger, frankly speaking, som de sier. #yeswecancan

Senterets navn «Amerika for eliten og stor», men mottaket vil ikke funke uten at ekspertene får mene. En egen nettavis, på et eget internt nettverk, vil være arbeidstrening. Hver lørdager det duket for tre B-er: Blame, Burgers & Bourbon etterfulgt av tre P-er: Polls, Polka og Pommes frites. Denne skribent legges inn 1. juledag på dobbeltrom fram til St. Hans sammen med en tidligere USA-korrespondent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!