Fred Ball:

Norsk produsent ble hyret av Beyoncé og Jay-Z: - Helt klart en absurd drøm

Fred Ball (41) følger opp suksessen med Rihanna.

NORSK PRODUSENT: Selv om Beyoncé og Jay-Z dropper norgesbesøk på deres pågående turné, valgte stjerneparet blant annet en norsk produsent på albumet «Everything Is Love». Foto: NTB scanpix
NORSK PRODUSENT: Selv om Beyoncé og Jay-Z dropper norgesbesøk på deres pågående turné, valgte stjerneparet blant annet en norsk produsent på albumet «Everything Is Love». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke overrasket Beyoncé og Jay-Z med fellesalbumet «Everything is Love». Ekteparet er for tiden på en stor turné sammen, og nyheten ble annonsert under en konsert i London.

Fredrik William Ball (41) fra Fredrikstad, som går under artistnavnet Fred Ball, kunne seinere avsløre at han har vært med på å produsere tre av låtene.

På Instagram skriver østfoldingen at han «fortsatt klyper seg selv i armen» og beskriver artistene som «levende legender». Han har bidratt på låtene «713», «Friends» og «Heard About Us».

Saken fortsetter nedenfor.

- Stor stas

Ball forteller til Dagbladet at han ble oppringt av en ansatt i Parkwood for noen uker siden, og at han ble spurt om å jobbe med stjerneparet i Cardiff i Wales.

Parkwood, som ble grunnlagt av Beyoncé i 2010, er et selskap som driver med både management og produksjon.

Beyoncé og Jay-Z befant seg i Cardiff for å øve til turneen som har fått navnet «On the Road II», og som denne helgen tok turen innom København og Stockholm.

Fredrikstad-mannen, som for øvrig er bosatt i London, beskriver samarbeidet som «stor stas».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer