Business-reklamen har blitt sett 150 000 ganger på Facebook

Norsk promovideo tar helt av på nettet: - Av og til går det litt fort i svingene

Selskapet Brainwell skulle bare promotere en næringskonferanse. Nå sammenlignes de med «Åpen post»-karakterer.

PURPOSE: Denne videoen, om hva det vil si at en bedrift har «purpose» er sett og delt mye på Facebook. Video: Facebook/Oslo Business Forum Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da næringskonferansen Oslo Business Forum tidlig tirsdag la ut en promovideo med et kort intervju av representanter fra selskapet Brainwell, tok det ikke lang tid før den ble heftig delt blant Facebook-brukere.

Men ikke helt av den årsaken næringskonferansen kanskje hadde sett for seg; De fleste kommentarene til videoen, som i skrivende stund er sett over 150 000 ganger på Facebook, er lattermilde over den utstrakte bruken av faglig interne og ofte engelske uttrykk.

«Sørg for at bedriften din har et emosjonelt forankret purpose», «hva er vårt why» og «om 5-10 år er 50-75 prosent av arbeidsstokken millennials» er blant utsagnene i videoen som skal være et knippe kjappe råd til framtidens ledere.

- Fort i svingene

I det lystige kommentarfeltet under videoen, som hittil har blitt delt nesten 700 ganger, er det flere som sammenligner sjargongen med den som opptrer i flere klassiske «Åpen post»-sketsjer om konsulentene Holgersen og Tversnes.

Brainwells-partnerne Even Fossen og Kristine Maudal forteller til Dagbladet at de er godt over gjennomsnittet entusiastiske for det de jobber med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer