Norsk rockefestival legger ned

Glem Meat Loaf og Robbie.

KOMMER IKKE: Meat Loaf var en av artistene som var booket til årets Classic Rock Festival i Sandnes. Nå er festivalen konkurs. FOTO: SCANPIX/EPA
KOMMER IKKE: Meat Loaf var en av artistene som var booket til årets Classic Rock Festival i Sandnes. Nå er festivalen konkurs. FOTO: SCANPIX/EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Classic Rock Festival i Sandnes er konkurs, og årets arrangement er avlyst. Samtidig trues Balsah Entertainment - festivalens juridiske eier - med politianmeldelse, skriver Stavanger Aftenblad.

Festivalen hadde flere store navn på plakaten til årets arrangement, blant annet Whitesnake, Meat Loaf og Turboneger. Samtidig ble det jobbet med et enda større navn.

Ifølge Stavanger Aftenblad var det i forbindelse med bookingen av denne artisten at alt skar seg. De nødvendige garantiene var ikke på plass, og det ble avdekket at økonomien i selskapet var svært skral.

Robbie-rykter— Jeg har de siste dagene avdekket forhold som styret ikke kjente til, og som var av en så graverende karakter at vi ikke fant det forsvarlig å fortsette, sier styreleder Rune Gjøse i Balsah Entertainment til Aftenbladet.

At ambisjonene for festivalen var skyhøye ble åpenbart i fjor sommer da den engelske avisa Telegraph meldte at festivalen hadde lagt inn bud på drøyt 15 millioner kroner i et forsøk på å sikre seg Robbie Williams.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer