Norsk scene-heder til Lindroth

Eks-XLer Espen Thoresen går på scenen for å hedre komikeren Lasse Lindroth sammen med kjernen av det norske standup-miljøet.

- Nå får publikum igjen anledning til å se et stykke som er laget i Lindroths ånd. Masse humor og latter, sier manager Elina Kranz til Dagbladet. Stand Up Norge har jobbet i hele sommer for å sette sammen programmet til høstens hyllestforestilling den 10. oktober. Denne uka legges billettene ut for salg. Inntektene fra de to planlagte forestillingene skal gå til et fond for Lindroths ufødte barn. Enken Emma Lindroth har termin i desember og kommer også til Oslo for å overvære forestillingen.

Lasse Lindroth var veldig begeistret for radiorølperen Espen Thoresen - selv etter å ha blitt valset med i XL-studioet. Thoresen dukker opp på minneforestillingen. Det gjør trolig Birgit Strøm med Titten Tei. Imitatoren Rune Andersen framfører sin hyllest syngende med reportoar fra Lindroths favorittartister Ulf Lundell og Björn Afzelius. Ellers blir Jonas Rønning, Øyvind Loven, Basse Bolstad og Trond Hansen med på minneforestilingen.