Norsk sex-dronning

«Filmkontrollen» byr på lesbesex med kniv, intervju med ei dame med en historie sterkere enn de mest utspekulerte romaner, og et møte med en kvinne med ei fortid som kan skremme fanden på flat mark.

De er rause med konfekten i NRK2, og kveldens møte med bombenedslaget Eva Norvind er intet unntak. Halvard Haldorsen har intervjuet Dominatrix, Norges mest berømte sadosexstjerne med et internasjonalt ry som får Jessheims Tanya til å virke provinsiell og puritansk.

- Vi får historien, fra hun som 16-åring flyttet fra Trondheim til Sør-Frankrike med moren sin, og fram til i dag. Nå har hun to magistergrader og studerer swahili og religion i New York. Men det er åra imellom vi skal snakke om, reklamerer Haldorsen.

Han presenterer dokumentaren om Eva (50 pluss) som ble vist i Berlin nylig. «Didn't do it for love» er historien som er så sterk og usannsynlig at regissøren ble møtt med mistro da hun skulle samle inn dollar til å produsere den.

Evas historie inkluderer missekonkurranser, små filmroller, tigging og luksusprostitusjon i Mexico, og et liv som Dominatrix og SM-sexpedagog.