Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norsk skrekk

Hva vet du om den nye, norske grøsseren «Fritt vilt»? Vinn snowboard og goggles, svar på spørsmålene i linken nederst i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På selve skrekkdagen, fredag den 13, er det klart for premieren på den norske grøsseren «Fritt vilt».

I hovedrollene møter vi flere av høstens nye filmhåp, som Endre Midtstigen (20) og Viktoria Winge (26). Sistnevnte er også er å se i filmen «Reprise» på kino i disse dager.

Plottet i filmen er fem ungdommer på tur i Jotunheimen på jakt etter den ultimate «pudderopplevelsen». De ender opp på et vinterstengt høyfjellshotell som synes øde, men er det egentlig det?

- Dette er den første ordentlig rendyrkede, norske skrekkfilmen, slo produsent Martin Sundland og regissør Roar Uthaug fast overfor Dagbladet.no da vi snakket med dem tidligere i høst.

TEST DEG SELV

Greier du «Fritt vilt»-spørsmålene her?Her kan du lese mer og se klipp fra filmen:

Skikkelig skrekk.

GRØSS OG GRU: Ingrid Bolsø Berdal er en av fem norske ungdommer som har hovedrollen i høstens norske skrekk «Fritt vilt». Ta filmquizen nederst i saken. Foto: SCANPIX
GRØSS OG GRU: Ingrid Bolsø Berdal er en av fem norske ungdommer som har hovedrollen i høstens norske skrekk «Fritt vilt». Ta filmquizen nederst i saken. Foto: SCANPIX Vis mer

Intervju med skuespiller Victoria Winge.