Norsk spill vant kåring

Norske «Drømmefall» kåres til et av de beste spillene under E3-messa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): E3 er verdenst største spillmesse, og det at norske Funcom og deres «Drømmefall» i det hele tatt klarte å gjøre seg bemerket virker som et under.

Men da Dagbladet.no besøkte Funcoms stand for en visning av spillet fortalte produktsjef Jørgen Tharaldsen som stor interesse for selskapet og deres oppfølger til «Den lengste reisen».

- Gledelig

Blant de spillsidene som har kåret «Drømmefall» til beste eventyrspill finner du Gamespot.com, et enormt nettsted dedikert til spill av alle slag. Under E3-messen har Gamespot ørten journalister tilstede som dekker stort og smått fra hele E3.

- Det er veldig gledelig med slike priser. Spesielt når du tenker på at vi er 18 måneder unna release. Det betyr at vi har gjort noe riktig, sier Tharaldsen til Dagbladet.no.

Gamespot trekker frem grafikk og spillbarhet som pluss, men nevner spesielt at historien ser meget bra ut.

Tharaldsen forteller at Ign.com og Gamespy.com også har med «Drømmefall» på lista over de beste spillene.

- Millioner av lesere

Tharaldsen tror mange har et forhold til «Den lengste reisen», og derfor er positivt innstilt til oppfølgeren. «Drømmefall» foregår 10 år etter «Den lengste reisen». Du møter April Ryan igjen men også to nye roller. Funcom har dessuten beveget seg vekk fra det tradisjonelle pek-og-klikk-sjangeren. Action blir like viktig som eksempelvis oppgaveløsning og utforsking. Nå kan du sparke ned døra i stedet for å finne nøkkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer