Norsk spillbok lanseres i utlandet

Nordmenn samler spillåret mellom to permer. Se video!

(Dagbladet.no): Det norske firmaet gameXplore har i en god stund levert objektive referater av spill, som skal gjøre det enklere for spillkjøpere å navigere blant de mange hundre spillene som slippes hvert år.

I en rekke butikker kan du finne permer strategisk plassert i spillhyllene, der du kan bla deg frem til spillet du er interessert i og lese informasjon om det, samt se skjermbilder.

Årlig bokutgivelse

Nå har gutta i gameXplore tatt spillinformeringen ett hakk videre, og lanserer i disse dager boka «The Book of Games».

I den første av det som er ment å være årlige utgivelser, finner du informasjon om 150 spill fra året som gikk (pluss noen stortitler fra før det).

I tillegg til dette finner du dyptgående artikler om en rekke spillrelaterte temaer, for eksempel en om spillenes fremtid og en oppsummering av året som gikk. Spillene er inndelt etter kategorier, og hver kategori har også en beskrivende artikkel.

Selges over hele verden

- Dette er noe vi har tenkt på i lang tid, ettersom det ikke finnes noen tilsvarende bøker på markedet. Vi har hovedsakelig laget boka for det amerikanske markedet, der den allerede er godt tilgjengelig i spillbutikker og på nettbutikker som Amazon.com, forteller Bendik Stang i gameXplore til Dagbladet.no.

Boka er nå i distribusjon verden rundt - også i norske spillbutikker.

• Les også:
Finn vei i spilljungelen

GIR UT SPILLBOK: Bendik Stang i det norske firmaet gameXplore.