Norske Amrita (23) i ny HBO-satsing

Spiller i stjernespekkede Game of Thrones.

PÅ SKINNER: Amrita Acharya (23) har gjort store framskritt som skuespiller, og blir å se på HBO neste år. Den norske jenta spiller i den nye Ringenes Herre-lignende storsatsingen Game of Thrones. Foto: Owen Billcliffe
PÅ SKINNER: Amrita Acharya (23) har gjort store framskritt som skuespiller, og blir å se på HBO neste år. Den norske jenta spiller i den nye Ringenes Herre-lignende storsatsingen Game of Thrones. Foto: Owen Billcliffe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Nevn HBO for nesten hvem som helst, og du får personlige oppfatninger av karakterer som Jimmy McNulty i The Wire, Ari Gold i Entourage eller Tony Soprano i Sopranos, som svar.

Den amerikanske betalingskanalen er nærmest blitt ensbetydende med kvalitetsserier, og en som vet det bedre enn de fleste, er Amrita Acharya.

Den norske jenta har nemlig fått en rolle i HBOs rykende ferske fantasy-satsing «Game of Thrones», som filmes i Irland og på Malta. Serien er basert på bokserien «Song of Ice and Fire» av George R.R. Martin. På rollelista står flere kjente skuespillere, som Sean Bean, best kjent som Boromir i Ringenes Herre-trilogien.

- Dette er selvfølgelig kjempestort. Jeg har en birolle, men er med i åtte av de ti episodene i den første sesongen. Jeg spiller «Irri», som er hushjelpen til en av hovedpersonene, sier Acharya til Dagbladet.

- Lærerikt Tromsø-jenta er utdannet ved The Academy of Live and Recorded Arts (ALRA) i London, og har jobbet mest med teater så langt. Hun forteller at overgangen til en tv-produksjon som Game of Thrones, er enorm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer