Norske artister synger ut

Dette er musikknorges sjanse til å markere avstand mot rasistisk vold. Den sjansen har de tatt! Møt opp til stjernesterk konsert på Holmlia i kveld.

Det er duket for et ganske så imponerende oppmøte av musikere som vil si i fra. Gjennom å samle store deler av storartistene innen norsk musikk, får både de og publikum sjansen til å si «Stopp Volden - jeg bryr meg», som er mottoet for arrangementet. Initiativet kommer fra Holmliaungdommen selv, som vil ta nabolaget sitt tilbake og vise at rasistisk vold ikke hører hjemme på Holmlia. Eller noen andre steder.

Artistene som skal spille er Tee Productions(Tommy Tee med flere), Morten Harket, Sissel Kyrkjebø, Espen Lind, Unni Wilhelmsen, Klovner i Kamp, D\'Sound, Noora, Anne Grethe Preus, Bertine Zetlitz, Oslo Fluid m/NGV, Infinity, Reset, Salvador, Mr.Milo & Danny, Multicyde, Ken(S), Feven(S), Pomba, CT og Camillo. Et sterkt oppmøte fra artistmiljøet i Norge, og bidrag fra Sverige til og med.

For anledningen er det satt opp et telt på Holmlia idrettsanlegg, rett ved Holmlia Skole, med plass til flere tusen mennesker. Alle kan komme på konserten, som kun koster 20 kroner. Inntektene går til å bekjempe vold og rasisme på Holmlia.