- Norske festivalsjefer er trangsynte

Hoves britiske eier er skuffet over kritikken.

NY HOVE-SJEF: Melvin Benn synes det er trist å høre om kritikken fra andre, norske festivalsjefer. Briten vil arrangere en ny og bedre festival i Arendal. Foto: PÅL NORDSETH
NY HOVE-SJEF: Melvin Benn synes det er trist å høre om kritikken fra andre, norske festivalsjefer. Briten vil arrangere en ny og bedre festival i Arendal. Foto: PÅL NORDSETH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Mine ambisjoner er å skape en fantastisk festival denne sommeren, og en fantastisk festival i mange år framover, sier Melvin Benn til Dagbladet.no.

Den britiske festivalinvestoren har overtatt rettighetene til Hove-merkenavnet, og gjenreiser nå festivalen i Arendal - med både Hovefestivalens musikksjef Toffen Gunnufsen og tidligere styreleder Morten Sandberg på laget.

- Lukter svindelDet har fått flere andre, norske festivalarrangører til å se rødt. Behnam Farazollahi fra Slottsfjellfestivalen mener det hele lukter av svindel. Robert Dyrnes i Buktafestivalen er like kritisk.

- Jeg merker at jeg blir voldsomt provosert av at det skal være mulig å kaste bort millioner av kroner, la være å betale regningene, for deretter bare å starte opp på nytt som om ingenting har skjedd, sa han til Dagbladet.no på lørdag.

- Trangsynte- Hva sier du til dette, Melvin Benn?

- Jeg er skuffet over kritikken. For meg er dette en festival som ble startet med alle de rette intensjonene, av entusiastiske folk. De har bare vært uheldige, og klarte ikke å drive festivalen ordentlig. Nå har de hentet inn noen som har litt mer greie på det å drive en festival. Jeg synes de andre festivalsjefene er trangsynte i uttalelsene sine, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer