Norske Henriette (20) skal spille bordtennis mot Muse

Vant i finale mot sin egen søster.

STILTE I SPORTSUTSTYR: Både Henriette Ingvaldsen og søsteren Pernille møtte til semifinale i fullt sportsutstyr. De knuste konkurrentene, og til slutt sto Henriette igjen med førsteplassen. Foto: This is PR
STILTE I SPORTSUTSTYR: Både Henriette Ingvaldsen og søsteren Pernille møtte til semifinale i fullt sportsutstyr. De knuste konkurrentene, og til slutt sto Henriette igjen med førsteplassen. Foto: This is PRVis mer

(Dagbladet): I forbindelse med Muse sine to Norgesbesøk i juli ble det utlyst en bordtenniskonkurranse med tittelen "Grus MUSE", hvor den gjeve premien var et unikt møte med Muse i en bordtennisfinale.

Da det var duket for semifinale møtte tvillingsøstrene Henriette og Pernille Ingvaldsen fra Sarpsborg opp i fullt sportsutstyr. Søstrene utklasset videre hver sin konkurrent, og endte dermed i en finale mot hverandre.

Som tidligere norgesmestere i bordtennis ble det en spennende match, hvor Henriette til slutt trakk det lengste strået.

Dermed vil Henriette, Pernille og fire utvalgte venner få muligheten til å møte Muse, og spille bordtennis med de før konserten i Telenor Arena 24. juli.

Bandet selv er svært begeistret for bordtennis, og har uttrykt at de gleder seg til å spille mot noen andre enn dem selv.

- Vi blir lei av å spille mot hverandre, så vi håper det er noen norske fans som har lyst til å spille bordtennis med oss, sa Matthew Bellamy før konkurransen.

Konkurransen er arrangert i samarbeid med Wimp, Live Nation og Warner Music.