Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norske idrettshelter bare sett av 173 000: - Det er vi godt fornøyd med

Skylder på hard tv-kamp i påsken.

LAVE SEERTALL:

«Mer Enn Gull» sin premierefest på restauranten Gino`s på Bislett i Oslo.

Gruppebilde (Uten deltakerne Daniel Franck og Andre Villa)

Her Andreas Håtveit, Ezinne Okparaebo, Trude Dybendahl og Johann Olav Koss

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LAVE SEERTALL: «Mer Enn Gull» sin premierefest på restauranten Gino`s på Bislett i Oslo. Gruppebilde (Uten deltakerne Daniel Franck og Andre Villa) Her Andreas Håtveit, Ezinne Okparaebo, Trude Dybendahl og Johann Olav Koss Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går var det premeire på TV 2s nye realitysatsing, «Mer enn gull». Programmet blir beskrevet som «seks norske idrettshelter er samlet i en uke i fjellheimen i dramatiske og vakre naturomgivelser».

Serien, som best kan sammenlignes med en sportslig utgave av «Hver gang vi møtes», fikk derimot ikke tidenes varmeste velkomst.

Da programmet rulla over skjermen klokka 19:00 i går, hadde bare 173 000 nordmenn benka seg foran fjernsynet.

- Fornøyd Motorcrosskjører André Villa har sammen med tidligere skøyteløper Johann Olav Koss, den pensjonerte twintip-kjøreren Andreas Håtveit, friidrettsutøver Ezinne Okparaebo, tidligere langrennsløper Trude Dybendahl og eks-snowboardstjerne Daniel Franck, deltatt i programmet.

Gjennom dype samtaler, ulike aktiviteter og uhøytidelige konkurranser har gruppa blitt kjent med hverandre og hverandres historier

Jan-Petter Dahl, kanalens kommunikasjonssjef, forteller til Dagbladet at de til tross for lave tall er strålende fornøyde.

- Dette gikk rett mot NRKs «Dagsrevyen», så disse seertallene er vi strålende fornøyd med. Vi vet jo også hva vi møter i påsken, mener han.

Dahl sier imidlirtid at programmet skal få et sendetidspunkt som er seienre på kvelden utover påsken, slik at de kanskje treffer flere med satsningen sin.

- Ser helheten I går gikk også de første episodene av påskekrimmen «The Night Manager».

Serien i åtte deler, som er en samproduksjon mellom BBC og amerikanske AMC, er en modernisert tolkning av en roman av John Le Carré som på norsk hadde tittelen «Nattportieren».

Dagbladets anmelder ga krimmen terningkast tre, men likevel fikk de to første episodene i går 256 000 skuelystne til å benke seg foran skjermen.

Dahl sier de ofte ser på helheten når det kommer til dramaserier.

- Vi må se på hvordan den går i opptak, og den har gjort det godt på Sumo allerede. Det fullstendige seertallet ser vi på etter påsken, mener han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart