Norske idrettshelter bare sett av 173 000: - Det er vi godt fornøyd med

Skylder på hard tv-kamp i påsken.

LAVE SEERTALL:

«Mer Enn Gull» sin premierefest på restauranten Gino`s på Bislett i Oslo.

Gruppebilde (Uten deltakerne Daniel Franck og Andre Villa)

Her Andreas Håtveit, Ezinne Okparaebo, Trude Dybendahl og Johann Olav Koss

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LAVE SEERTALL: «Mer Enn Gull» sin premierefest på restauranten Gino`s på Bislett i Oslo. Gruppebilde (Uten deltakerne Daniel Franck og Andre Villa) Her Andreas Håtveit, Ezinne Okparaebo, Trude Dybendahl og Johann Olav Koss Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går var det premeire på TV 2s nye realitysatsing, «Mer enn gull». Programmet blir beskrevet som «seks norske idrettshelter er samlet i en uke i fjellheimen i dramatiske og vakre naturomgivelser».

Serien, som best kan sammenlignes med en sportslig utgave av «Hver gang vi møtes», fikk derimot ikke tidenes varmeste velkomst.

Da programmet rulla over skjermen klokka 19:00 i går, hadde bare 173 000 nordmenn benka seg foran fjernsynet.

- Fornøyd Motorcrosskjører André Villa har sammen med tidligere skøyteløper Johann Olav Koss, den pensjonerte twintip-kjøreren Andreas Håtveit, friidrettsutøver Ezinne Okparaebo, tidligere langrennsløper Trude Dybendahl og eks-snowboardstjerne Daniel Franck, deltatt i programmet.

Gjennom dype samtaler, ulike aktiviteter og uhøytidelige konkurranser har gruppa blitt kjent med hverandre og hverandres historier

Jan-Petter Dahl, kanalens kommunikasjonssjef, forteller til Dagbladet at de til tross for lave tall er strålende fornøyde.

- Dette gikk rett mot NRKs «Dagsrevyen», så disse seertallene er vi strålende fornøyd med. Vi vet jo også hva vi møter i påsken, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer