Norske Ina (27) ble utbrent av å jobbe med Britney Spears

I dag topper låta hennes hitlista i Storbritannia.

COMEBACK-KLAR: Ina Wroldsen (27) har hatt stor suksess som låtskriver, og søndag kveld gikk låta «Impossible» inn på førsteplass i Storbritannia. Åtte år etter at hun først prøvde seg som artist, er hun klar for comeback - denne gang med gruppa Ask Embla sammen med Arnthor Birgisson. Foto: Truls Qvale / Eccentric Music
COMEBACK-KLAR: Ina Wroldsen (27) har hatt stor suksess som låtskriver, og søndag kveld gikk låta «Impossible» inn på førsteplass i Storbritannia. Åtte år etter at hun først prøvde seg som artist, er hun klar for comeback - denne gang med gruppa Ask Embla sammen med Arnthor Birgisson. Foto: Truls Qvale / Eccentric Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er helt fantastisk! Jeg spant rundt på gulvet og jublet i en time da jeg fikk vite det, jubler den London-bosatte låtskriveren Ina Wroldsen (27)

Nok en gang har Sandefjord-jenta gjort suksess med låta «Impossible» som hun skrev for to år siden. Forrige gang var det superstjerna Shontelle som tok den til hitlistene.

I kveld gikk låta helt til topps på den offisielle topp 100-lista i Storbritannia, da sunget av årets nykronede «X Factor»-vinner James Arthur.

Ferdig på tre timer Wroldsen forklarer at «Impossible» har en helt spesiell betydning for henne. Sammen med islandske Arnthor Birgisson, skrev hun den på et tidspunkt da de begge gikk gjennom en vanskelig periode.

- Det var så lett å skrive den låta. Vi begynte å skrive den klokka fire, og hadde spilt den inn i studio klokka sju samme dag, sier Wroldsen.

Plateklar Til tross for at de så seg nødt til å gi låta fra seg, ble den likevel grunnlaget for videre samarbeid mellom Wroldsen og den Stockholm-baserte låtskriveren Birgisson. For om lag et år siden dannet de gruppa Ask Embla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer