Norske Kristine (20) bader i blod med en av verdens største popstjerner

Kristine Frøseth med hovedrolle i The Weeknds ville musikkvideo.

DRAMATISK: Kristine Frøseth blir tatt som gissel i The Weeknds nye musikkvideo. Foto: Universal Music / Republic Records
DRAMATISK: Kristine Frøseth blir tatt som gissel i The Weeknds nye musikkvideo. Foto: Universal Music / Republic Records

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Når den kanadiske popstjerna Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, i dag slipper musikkvideoen til singelen «False Alarm», er det med den norske modellen Kristine Frøseth (20) i en sentral rolle, skriver nettstedet 730.

Musikkvideoen, laget av den russiske regissøren Ilya Naishuller (32), er en hypervoldelig affære.

En kvinne, gestaltet av Frøseth, blir involvert som gissel i et blodbad av et bankran, med påfølgende politijakt, der blodet spruter, hoder blåses av og biler går i luften.

HET POTET: The Weeknd. Foto: NTB Scanpix
HET POTET: The Weeknd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pitchfork skriver i sin omtale av videoen at den er ekstremt voldelig og at advarselen som kommer opp i begynnelsen av snutten er på sin plass.

Den norske 20-åringen har tidligere gjort modelljobber for blant annet Prada og Victoria's Secret, og er ifølge nettstedet Deadline involvert i en kommende tv-serieadapsjon av John Ajvide Lindqvists vampyrroman «Låt den rätte komma in».

I en kommentar på Instagram, sier Frøseth følgende om prosjektet:

- Jeg kommer aldri til å glemme dette. Evig takknemlig.

The Weeknd er på sin side brennhet etter fjorårets hit «Can't Feel My Face», samt årets Daft Punk-samarbeid «Starboy».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer