- Norske Kristofer Hivju aktuell for «Game of Thrones»

Det hevder flere amerikanske filmnettsteder.

ÅPNET DØRER: «The Thing» har vært en døråpner for Kristofer Hivju. Nå er han inkludert i de amerikanske managmentetbyrået Station Three og rapporteres å være aktuell for neste sesong av Game of Thrones. Foto: Eirik Haldberg
ÅPNET DØRER: «The Thing» har vært en døråpner for Kristofer Hivju. Nå er han inkludert i de amerikanske managmentetbyrået Station Three og rapporteres å være aktuell for neste sesong av Game of Thrones. Foto: Eirik Haldberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Game of Thrones»-fansida Winteriscoming.net skriver at den norske skuespilleren Kristofer Hivju (33) er aktuell for en rolle i sesong tre av den populære tv-serien. 

Også flere andre amerikanske filmnettsteder viderebringer rapportene om nordmannens auditions.

Slash Film mener nordmannen kan være aktuell for en rolle som karakteren Tormund Giantsbane, mens Cinema Blend tror det enten er Brynden Tully eller Edmure Tully som kan bli gestaltet av den karakteristisk utseende nordmannen.

Om Hivju får rollen, blir det to nordmenn på den etter hvert så lange «Game of Thrones»-rollelista. Fra før av har Amrita Acharya fra Tromsø en liten rolle. 

Kristoffer Hivju begynner så smått å få en karriere i Hollywood. Først hadde han en rolle i nyinnspillingen av «The Thing», mens han snart er å se i en av rollene i M. Night Shyamalans kommende film «After Earth».

- Det åpner seg mange dører for Kristofer Hivju. Han har ikke bare et utseende som får øynene dine til å eksplodere, han er fokusert, ambisiøs og legger mye jobb i self-tapes (auditionbidrag skuespillerne sender inn på video, journ anm). Han har dessuten evnen til å komme i kontakt med og skravle med hvem som helst, gjerne viktige personer, har Hivjus agent Lene Seested tidilgere sagt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer