Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Norske Kristofer Hivju har fått rolle i «Game of Thrones»

Det hevder flere amerikanske nettsteder.

«Games Of Thrones» Norske Kristofer Hivju skal ha fått en rolle i tv-serien «Games of Thrones». Foto: Stella pictures
«Games Of Thrones» Norske Kristofer Hivju skal ha fått en rolle i tv-serien «Games of Thrones». Foto: Stella pictures Vis mer

(Dagbladet): Norske Kristofer Hivju (33) var på audition til «Games of Thrones» tidligere i vår. Nå melder det amerikanske nettstedet Entertainment Weekly at skuespilleren har fått en rolle i sesong tre av den populære tv-serien.

Også flere andre amerikanske filmnettsteder viderebringer rapportene om nordmannens rolle i den kritikerroste suksesserien som har premiere 31. mars 2013.

Skal spille Tormund Ifølge nettstedet skal Hivju ha fått rollen som den berømte krigeren Tormund Giantsbane.

«Tormund skremmende og sterk, med en stor bygning og skjegg», skriver nettstedet.

Kristofer Hivju har selv sett at han står oppført med rollen, men kan verken bekrefte eller avkrefte om han har fått rollen overfor Dagbladet.

- Jeg kan ikke si så mye om det enda. Jeg må ta en ting av gangen og ringe agenten min først, sier Kristofer Hivju til Dagbladet.

Hollywood-karriere Trønderen begynner så smått å få en karriere i Hollywood. Først hadde han en rolle i nyinnspillingen av «The Thing», mens han snart er å se i en av rollene i M. Night Shyamalans kommende film «After Earth».

- Det åpner seg mange dører for Kristofer Hivju. Han har ikke bare et utseende som får øynene dine til å eksplodere, han er fokusert, ambisiøs og legger mye jobb i self-tapes (auditionbidrag skuespillerne sender inn på video, journ anm). Han har dessuten evnen til å komme i kontakt med og skravle med hvem som helst, gjerne viktige personer, har Hivjus agent Lene Seested tidlgere sagt til Dagbladet.

Hivju blir den andre nordmannen til å spille i «Game of Thrones», som er basert på bokserien «Song of Ice and Fire» av George R.R. Martin. Fra før har nemlig Amrita Acharya fra Tromsø hatt en liten rolle.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media