Norske Kygo sa ja til «Entourage»-filmen, men nei til «The Hunger Games»

Uten å ha sluppet en egen låt ennå.

NORGES NYE STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er en av verdens mest ettertrakede EDM-artister. Foto: Getty Images
NORGES NYE STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er en av verdens mest ettertrakede EDM-artister. Foto: Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det siste året har Kygo, som egentlig heter Kyrre Gørvell-Dahll (23), blitt en av verdens mest ettertraktede artister innen den viltvoksende EDM-sjangeren, der Avicii for tiden er kongen på haugen.

Tidligere i år underskrev 23-åringen fra Fana i Bergen en global avtale med Sony International og Ultra Records, som ifølge musikkbransjebladet Billboard er en av årets største platekontrakter.

I et intervju med Billboard bekrefter Ultra Records-sjef Patrick Moxley at Kygo i tillegg har med en låt på den kommende «Entourage»-filmen. Han har også sagt nei, via sin 21 år gamle manager Myles Shear, til storfilmen «The Hunger Games».

Det blir ikke spesifisert hvilken låt som skal være med i filmen som kommer sommeren 2015. 

FORTSETTER PÅ DET STORE LERRETET: Ari Gold og gutta er tilbake i filmversjonen av «Entourage» til sommeren. Foto: STELLA PICTURES
FORTSETTER PÅ DET STORE LERRETET: Ari Gold og gutta er tilbake i filmversjonen av «Entourage» til sommeren. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

TV-serien «Entourage» gikk fram til 2011 og fulgte den fiktive filmstjerna Vincent Chase og kompisene hans i Los Angeles på sin evinnelige jakt etter penger og damer - ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Og til sommeren er altså den populære gjengen tilbake igjen for å sette et endelig punktum i form av en spillefilm.

Foreløpig har ikke Kygo sluppet egne låter, men remiksene hans av andre artister har til sammen blitt spilt over 100 millioner ganger på musikkdelingsnettstedet SoundCloud og har minst like mange visninger på YouTube. 

Debutsingelen er imidlertid ventet snart, mens albumet er på trappene i løpet av våren 2015.

En av de som har lagt merke til den unge bergenseren, er Chris Martin fra Coldplay. I vår fikk Kygo i oppdrag å lage en offisiell remiks av Coldplays «Midnight», i eksklusivt kompaniskap med storheter som Giorgio Moroder og Tiësto.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer