Norske Kygos Coldplay-remiks er bedre enn legendenes versjoner

Gjør en uforutsigbar vri.

30 MILLIONER AVSPILLINGER: Kyrre Gørvell-Dahll (22) studerer økonomi i Skottland, og driver med musikk på si. Likevel har musikeren under artistnavnet Kygo blitt spilt av over 30 millioner ganger på musikktjenesten Soundcloud og fått offielt remiksoppdrag av Coldplay. Foto: Privat
30 MILLIONER AVSPILLINGER: Kyrre Gørvell-Dahll (22) studerer økonomi i Skottland, og driver med musikk på si. Likevel har musikeren under artistnavnet Kygo blitt spilt av over 30 millioner ganger på musikktjenesten Soundcloud og fått offielt remiksoppdrag av Coldplay. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SINGEL: Med populære remikser og edits av alt fra Rihanna, James Blake og Ellie Goulding til Dolly Parton, Passenger og Ed Sheeran, er 22 år gamle Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll fra Bergen blitt en av de seneste påskuddene til den stadig voksende bølgen av norske artister og produsenter med suksess i USA.

Midt i sin pågående Nord Amerika-turné, som denne helgen svippet innom et fullstappet El Rey Theater i Los Angeles, slipper han i dag sin mye omtalte remiks av Coldplays «Midnight» for salg via digitale plattformer, inkludert iTunes og Beatport - en utgivelse mange har ventet på siden radiopremieren hos Pete Tong (BBC 1 Radio) for én måned siden.

Til tross for at andre navn som Tiësto og Giorgio Moroder også har forsøkt seg på samme låt, er det først og fremst Kygos versjon housefolket har trykket til sitt bryst - mye takket være hans kanskje ikke fullt så forutsigbare vri.

I motsetning til de nevnte bransjeveteranene, har unggutten fra Bergen nemlig valgt å holde seg langt nærmere «Midnight» sitt opprinnelige stemningsbilde, selv om Kygo dessverre heller ikke klarer å holde seg helt unna party-frekvensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer