<strong>VANT:</strong> Den norske sopranen Lise Davidsen (28) kunne ta med seg hele tre priser hjem fra operakonkurransen Operalia i London søndag kveld. Foto: lisedavidsen.com
VANT: Den norske sopranen Lise Davidsen (28) kunne ta med seg hele tre priser hjem fra operakonkurransen Operalia i London søndag kveld. Foto: lisedavidsen.com Vis mer

Norske Lise stakk av med seieren i stor talentkonkurranse

Vant tre priser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske sopranen Lise Davidsen (28) kunne ta med seg hele tre priser hjem fra operakonkurransen Operalia i London søndag kveld.

Hun avla mastergradseksamen ved Det Kongelige Operaakademi i København i 2014, og i kveld kunne hun feire etter å ha gått til topps i hovedkonkurransen. Hun fikk i tillegg publikumsprisen, samt Birgit Nilsson-prisen.

Konkurransen Operalia ble opprettet i 1993 av den verdenskjente operasangeren Plácido Domingo med det for øyet å vise fra verdens fremste og mest lovende operatalenter.

Konkurransen avholdes på en ny arena hvert år, og dette var dermed første gang den ble arrangert i Londons Royal Opera House Covent Garden.

Davidsen, som vokste opp i Stokke, debuterte på Det kongelige Teater i København i Janá?eks Den lystige lille reven i 2013. Hun har også sunget Emilia i Otello samme sted.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer