Norske Michele stjerne i Thailand

BANGKOK (Dagbladet): Eventyret fortsetter for Norges ukjente superstjerne Michele Waagaard (21) i Thailand. Jenta fra Hønefoss satser nå både som modell og plateartist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter fire år som sanger og frontfigur i den superpopulære jentegruppa JAMP er hun igjen tilbake på catwaken og i kvalitetsmagasiner hvor hun pryder forsider og helsiders annonser for sminke og klær.

Gruppa gikk i oppløsning for to måneder siden, men det er ennå ikke offisielt, for deres siste CD «Bungorn ao tae dance» er nå ute, og en storstilt annonsekampanje er i gang.

Michele Waagaaard startet som modell alt som 16-åring etter å ha vunnet en konkurranse med over 4000 deltakere. Nå er hun etablert i toppen:

Savner Norge

- Jeg har mitt eget hus og bil, men hvor mye jeg har tjent vet jeg ikke. Det kommer sjekker inn hver uke, noen store beløp og noen små. Men jeg har nok til å gjøre hva jeg vil.

Men om hun vil komme tilbake til Norge og opptre, vet hun ikke.

- Jeg vet ikke ennå, jeg savner Norge og snøen, så hvem vet. Men alle modelljobbene og det nye soloalbumet tar all min tid.

Plateselskapet Grammy Entertainment i Thailand vil nemlig satse på Michele som soloartist.

Skriver

Det jobbes på spreng for å få låter klare, tekstene skriver Michele selv. JAMP solgte flere millioner plater i Asia på de fire årene som de var sammen. Offisielle tall er det vanskelig å få tak i, siden Thailand er et eldorado for piratkopiering slik at det flyter av ulovlige kopier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer