Norske Michele stjerne i Thailand

BANGKOK (Dagbladet): Eventyret fortsetter for Norges ukjente superstjerne Michele Waagaard (21) i Thailand. Jenta fra Hønefoss satser nå både som modell og plateartist.

Etter fire år som sanger og frontfigur i den superpopulære jentegruppa JAMP er hun igjen tilbake på catwaken og i kvalitetsmagasiner hvor hun pryder forsider og helsiders annonser for sminke og klær.

Gruppa gikk i oppløsning for to måneder siden, men det er ennå ikke offisielt, for deres siste CD «Bungorn ao tae dance» er nå ute, og en storstilt annonsekampanje er i gang.

Michele Waagaaard startet som modell alt som 16-åring etter å ha vunnet en konkurranse med over 4000 deltakere. Nå er hun etablert i toppen:

Savner Norge

- Jeg har mitt eget hus og bil, men hvor mye jeg har tjent vet jeg ikke. Det kommer sjekker inn hver uke, noen store beløp og noen små. Men jeg har nok til å gjøre hva jeg vil.

Men om hun vil komme tilbake til Norge og opptre, vet hun ikke.

- Jeg vet ikke ennå, jeg savner Norge og snøen, så hvem vet. Men alle modelljobbene og det nye soloalbumet tar all min tid.

Plateselskapet Grammy Entertainment i Thailand vil nemlig satse på Michele som soloartist.

Skriver

Det jobbes på spreng for å få låter klare, tekstene skriver Michele selv. JAMP solgte flere millioner plater i Asia på de fire årene som de var sammen. Offisielle tall er det vanskelig å få tak i, siden Thailand er et eldorado for piratkopiering slik at det flyter av ulovlige kopier.

Kjæreste

Litt «ulovlig» er Michelles privatliv også:

- Ja, jeg har kjæreste, men vi bor ikke sammen. Og jeg kan ikke si navet hans fordi han er en kjent sanger i Thailand.

STJERNE:Michelle Waagaard fra Hønefoss er superkjendis i Thailand.