SKAL PÅ SCENEN: Norske Mona Berntsen deltar på Oscar-showet som danser. Foto: Privat
SKAL PÅ SCENEN: Norske Mona Berntsen deltar på Oscar-showet som danser. Foto: PrivatVis mer

Norske Mona danser på Oscar-showet

Har slått seg opp som proff i Los Angeles.

LOS ANGELES (Dagbladet): Siden forrige fredag har Mona Berntsen (25) fra Bærum vært travelt opptatt med prøver foran det store Oscar-showet, som i natt går av stabelen i Hollywood.

Hun deltar blant annet i det store åpningsnummeret, i Fred Astaire- og Ginger Baker-sekvensen, og i nummeret som hedrer den populære Lego-filmen.

Berntsen er tidligere kjent som vinneren av «So You Think You Can Dance» og har jobbet med Chris Brown, Justin Timberlake og Alicia Keys.

25-åringen innrømmer at hun er nervøs bak scenen når hun skal danse foran alle filmstjernene i salen og hundrevis av millioner tv-seere, Sendinga går direkte i over 200 land.

- Det er spennende nok med all den energien fra salen. Det å opptre på et direktesendt show er alltid like nervepirrende - da det absolutt ikke er noe rom for feil. Du har bare EN gang på å gjøre det beste du kan, sier Mona til Dagbladet.

- Uansett hvor nervøs jeg alltid er, er det likevel som å skru på en bryter når jeg kommer ut i lyset på scenen. En frihetsfølelse. Der føler jeg meg hjemme, sier hun.

Bærumsjenta har jobbet som danser siden hun var 15. Siden 2010 har hun bodd fast i Los Angeles.

Med Oscar-showet i beltet har hun deltatt på så og si alle de store prisutdelingene i USA etter at hun debuterte i prisutdelingssammenheng på BET Awards i New York for fem år år siden.