Norske Mona danset med Justin Timberlake

- Han klemte meg og sa det var like spennende for ham.

JUSTIN: På bildet til venstre er Timberlakes kone, Jessica Biel, Mona Berntsen og Justin Timberlake avbildet. Mona forteller at det er sangstjerna selv som har tatt bildet fordi han mente han var «dritgod til å ta bilder». Foto: Privat
JUSTIN: På bildet til venstre er Timberlakes kone, Jessica Biel, Mona Berntsen og Justin Timberlake avbildet. Mona forteller at det er sangstjerna selv som har tatt bildet fordi han mente han var «dritgod til å ta bilder». Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet): 23 år gamle Mona Berntsen fra Bærum fikk for alvor fart på dansekarrieren sin da hun i 2008 vant den skandinaviske versjonen av dansekonkurransen «So you think you can dance».

Hun har jobbet fulltid som danser siden hun var 15 år gammel, og var blant Mira Craigs hoveddansere under en av sangerinnas tidligere turneer. Nå er hun bosatt i Los Angeles i USA og har de siste to årene vært fast danser for den berømte rapperen Chris Brown.

Danset med Timberlake Under nattens MTV Video Music Awards i New York var Mona en av Justin Timberlakes dansere, og hun forteller til Dagbladet at det enda ikke har gått opp for henne at hun har danset med et av sine store barndomsidoler.

- Det var koreografen til Justin som valgte ut dansere så jeg fikk bare en telefon når jeg var på innspilling av en Chris Brown musikkvideo, og ble spurt om jeg ville være med. Det tok litt tid før jeg skjønte hva som hadde skjedd, forteller Berntsen.

Hvordan var det å få jobbe med Justin Timberlake?

-Justin var med oss på absolutt alle treningene, hver eneste time. Han kom når vi kom og dro når vi dro. Det var så hyggelig, og ganske sprøtt.

- Dette var virkelig en drømmejobb for meg. Jeg har jo vokst opp med Justin Timberlake og 'N Sync så det var helt utrolig å skulle være i samme rom, på samme dansetrening og på samme scene som han.

Ble du litt starstruck?

- Første gang jeg møtte Justin sa jeg til ham at jeg ikke en gang ville prøve å spille cool og avslappa, jeg sa rett ut at jeg var i ekstase over å få jobbe med han. Da bare klemte han meg og sa at det det var like spennende for han.

- Under første dansetrening holdt han en liten tale hvor han takket oss alle for at vi var med og fortalte at vi var veldig viktige for han, det føltes helt sprøtt at Justin Timberlake skulle takke oss!

Har du tid til å savne Norge?

- Jeg savner Norge og har lyst til å komme hjem for en stund slik at jeg kan undervise i dans. Jeg har lyst til å gi noe tilbake og være en del av dansemiljøet der hjemme.

DANSER FOR STJERNENE: Før norske Mona Berntsen fikk jobben for Justin Timberlake var hun fast danser for rapperen Chris Brown i to år. Foto: Jennifer Johnson / Facebook
DANSER FOR STJERNENE: Før norske Mona Berntsen fikk jobben for Justin Timberlake var hun fast danser for rapperen Chris Brown i to år. Foto: Jennifer Johnson / Facebook Vis mer