Justin Bieber i Oslo:

Norske Mona reiser verden rundt med Justin Bieber:
- Sinnssykt lærerikt

Mona Jeanette Berntsen er en av Norges mest profilerte dansere. Hennes nåværende klient er ingen ringere enn Justin Bieber. 

DANSER MED UNGPIKEIDOLET: 26 år gamle Mona Jeanette Berntsen reiser verden rundt med Justin Bieber. Foto: Rasmus Kongsøre / Nora Collective
DANSER MED UNGPIKEIDOLET: 26 år gamle Mona Jeanette Berntsen reiser verden rundt med Justin Bieber. Foto: Rasmus Kongsøre / Nora Collective Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til fredag landet popprinsen Justin Bieber (22) på Gardermoen like utenfor Oslo.

«Sorry»-sangeren skal holde to konserter på Telenor Arena i Bærum i helga, henholdsvis fredag og lørdag kveld.

Fredag morgen klokka 07:30 hadde flere titalls fans allerede møtt opp utenfor arenaen, på tross av klare anmodninger fra politiet om å holde seg unna.

Det er utvilsomt et stort sirkus rundt Bieber til enhver tid. En som får oppleve dette kontinuerlig er norske Mona Jeanette Berntsen (26). Foruten å være en av landets mest kjente dansere, er hun med 22-åringen på hans «Purpose World Tour».

Lever drømmen

- Turnélivet har gitt meg en utrolig mulighet til å oppleve verden gjennom min lidenskap. Det å kunne gå i flotte byer hver morgen og stå på scener hver kveld er rett og slett fantastisk, forteller Berntsen til Dagbladet i en e-post.

26-åringens tidsskjema er stramt, og tida i hjemlandet er knapp. Torsdag kom hun fra Paris, der Bieber-korpset holdt to konserter, og nå er hun klar for hjemmebanen.

- Å komme så tett på en av verdens mest profesjonelle produksjoner, med de dyktigste menneskene i alle felt fra band til lys til management, er sinnssykt lærerikt og har gitt meg muligheten til å få kunnskap jeg kan bære med meg i lang, lang tid, forklarer hun overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer