Norske Monica er Leos kjæreste

- Ja vi er kjærester, bekrefter den norske modellen Monica Hansen fra Tønsberg. Superstjernen Leonardo DiCaprio synger etter sigende kjærlighetssanger til blondinen.

Det var vel egentlig bare et spørsmål om tid før også ei norsk jente ble satt i forbindelse med filmstjernen Leonardo DiCaprio. Monica Hansen fra Tønsberg er blond, modell og altså Leos kjæreste etter eget utsagn. Det er Se og Hør som står for kjendisoppdateringen, og bladet vet å fortelle at de to er stormende forelsket og avdekker en rekke nye sider ved Leo.

- Han er fantastisk god til å kysse. Han er veldig omtenksom og har et stort hjerte. Det er fantastisk å være kjæresten hans, sier Monica til Se og Hør. Ifølge den lettkledte modellen er han også begavet med sangstemme.

- Han synger de heteste kjærlighetssanger til meg! Da er han så søt, skal vi tro både Se og Hør og Monica.

Turtelduene skal ha truffet hverandre for første gang på forsommeren, men først i høst mannet Leo seg opp og inviterte Monica ut. Ikke helt vellykket.

- Jeg skulle møte ham på et hotell i Hollywood. Men jeg kjørte meg fullstendig vill, og dro til slutt hjem. Da hadde Leo ringt 20 ganger hjem til meg for å høre hvor jeg var blitt av, sier Monica.

Romansen er foreløpig ikke bekreftet fra Leo selv.

LETTKLEDT: Monica Hansen har vunnet en missekonkurranse og bodd de siste 5 årene i USA. Nå er hun kjæreste med Leonardo DiCaprio.