Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norske Natassia med eget spill

Den norske skuespilleren Natassia Malthe har fått sitt eget spill. På hjemmesiden til storfilmen «Elektra» kan du nå velge Malthes dødlige rollefigur Typhoid Mary i nettspillet «Ninja Assassin».

 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  LOS ANGELES (Dagbladet.no): «Elektra» er den uavhengige oppfølgeren til storbudsjettsfloppen «Daredevil» som hadde Ben Affleck i hovedrollen. I «Elektra» er det Jennifer Garner, best kjent fra tv-serien «Alias» som spiller hovedrollen.

  Mer overraskende var det at den ukjente norske skuespilleren Natassia Malthe hanket i land en av de andre ledende rollene i 350-millionersfilmen. Hun spiller Garners livsfarlige fiende Typhoid Mary - en ninjakrigerinne somd dreper med sitt dødelige kyss.

  Flyvende skorpion


  Og det er særlig det dødelige kysset filmen har fått mye omtale for. Jentekyssing er fortsatt kontroversielt i statene.

  Nylig fikk filmens hjemmeside en skikkelig ansiktsløftning. Du kan nå finne bilder fra filmen, blant annet kysset, samt en nyredigert trailer og videosnutter fra klipperommet.

  Morsomst likevel er spillet «Ninja Assassin» hvor man kan spille mot og med både Garner og Malthes rollefigurer.

  Natassia Malthe, eller Typhoid Mary, er kledd i en trang, sort drakt og kan styres til å utføre tre forskjellige angrep: «Kiss of death», «Flying scorpion» og «Demon Mist».

  Man kan spille mot andre brukere eller mot datamaskinen og for den som registrerer seg er det også en rankingliste å kjempe seg inn på.

  «Elektra» sin hjemmeside

EGET SPILL: Norske Natassia Malthe spiller i filmen «Elektra». Nå kan du spille rollefiguren hennes. Foto: ROB KRUYT
EGET SPILL: Norske Natassia Malthe spiller i filmen «Elektra». Nå kan du spille rollefiguren hennes. Foto: ROB KRUYT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media