Norske peniser mellom permer

Hundre norske peniser får plass mellom permene i ny bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg har svart på spørsmål fra menn i mange tiår, og 50 prosent av dem handler om penis. Det, samt alle dårlige svarene man får, er hovedgrunnen til denne boken, sier Esben Esther Pirelli Benestad, en av fire sexologer bak tekstene i boken.

Den behandler mannens kjønnsorgan kulturhistorisk, anatomisk samt gjennom spørsmål og svar.

Berettigelse

- Boken viser sin berettigelse dersom den gjør menn tryggere på seg selv og får dem til å leve godt med understellet de er utrustet med, mener medforfatter Geneviève Fonteneau Hardeberg.

Med på prosjekter er også fotograf Jo Michael, som har tatt bilder av veslekaren til hundre norske menn i slapp og stiv tilstand. Rundt tusen penisfotografier har han tatt i arbeidet med boken.

- Å fotografere hundre onanerende menn jeg ikke kjenner var et så avsindig oppdrag at jeg bare måtte si ja, sier Michael

Målestokk én til fire

Bokens forfattere startet med å spørre 40 menn om de ville stille opp og bli fotografert. 15 av dem sa ja til «solidaritetsreisningen», som en av dem sa, men et par av dem ombestemte seg etterpå på grunn av negative bemerkninger i lokalsamfunnet og lokale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer