Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norske Petter (25) fikk nesten 6000 kroner av Ellen DeGeneres

- Du er en bra fyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norske Petter Egge (25) bor i Los Angeles, hvor han studerer til å bli skuespiller på New York Film Academy.

Da han nylig var på vei hjem fra skolen, så han en tryllekunstner som hadde mistet kofferten sin og alt innholdet i den ut på gata.

Egge stoppet opp for å hjelpe den forkomne tryllekunstneren, men da de sammen nesten hadde fått alt utstyret tilbake i kofferten, sa tryllekunstneren:

«Vil du bli med inn og møte Ellen DeGeneres? Hun har lyst til å møte deg».

Fikk 1000 dollar I klippet av episoden, som du kan se øverst i artikkelen, ser man en tydelig overrasket nordmann, som blir med tryllekunstneren inn i stolen hos talkshowdronninga.

- Jeg vet at det er vanskelig å være skuespiller før du får din første rolle. Fordi du stoppet og hjalp da ingen andre gjorde det, skal jeg gi deg 500 dollar, sier Ellen DeGeneres til Egge da han er trygt plassert i stolen ved siden av henne.

- Tuller du? er Egges umiddelbare reaksjon, hvor DeGeneres så sier:

- Og siden du reagerte slik, og siden du er en bra fyr, så skal jeg gi deg 500 til.

- Livet smiler Talkshowet har også lagt ut et bilde på sin Instagram-konto av Egge sammen med DeGeneres.

«For fem minutter siden gikk han ned gata, men etter at han stoppet for å hjelpe Andy, inviterte jeg ham inn i studio for å gi ham 1000 dollar. Det lønner seg å være snill», lyder teksten under bildet.

Bildet har til nå fått over 100 000 likes.

- Det var kjempegøy. Livet smiler, sier 25-åringen til NRK, som også skriver at Egge studerte journalistikk på Universitetet i Stavanger, før han dro til Hollywood for å prøve å bli skuespiller.

«Ok folkens, jeg anbefaler «The Ellen Show» i dag. Og det er det ikke ofte jeg gjør, bare så det er klart», skriver Egge på sin Facebook-konto.

Han er ikke den første nordmannen som uventet har fått en rolle i et populært talkshow.

I januar ble norske Thea plukket ut av publikum av talkshowverten Graham Norton, hvor hun fikk kjærlighetsråd fra kjendisene til stede.

I september i fjor besøkte også Ylvis-brødrene talkshowet «The Ellen Show», hvor de opptrådte sammen med talkshowdronninga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!