Norske politikere må bli dummere

«De såkalte standupene her til lands, revyartistene altså, oppfatter politisk humor som støtte til eller motstand mot et parti? Ikke rart de ikke er morsomme, de har faen ikke hode!

Adolph

«Aldri har jeg lest en mer latterlig artikkel om politisk satire! Dette fra en kar som liksom skal jobbe med humor? Herregud!

Politisk satire er IKKE å drite ut en politiker eller parti fordi de har gjort noe dumt. Politisk satire er å sette aktuelle saker på spissen. Man kan gjerne drite ut motstanderen, men det er ikke det som er poenget. Poenget er å få fram sin egen mening med humor og overdrivelse. Aldri personbaserte angrep som: «haha Bush er dum, derfor er sosialdemokratiet topp!».

Tomas

«Stupid standup er ikke politikernes skyld. Standup norge er bleike greier. Bortsett fra en sjelden perle er det stort sett gjespebefengt humor uten brodd.

Zapruder

«Komedie er et budskap, og komikerne bør ha guts til å sette samfunnsproblemer under debatt gjennom humor. Espen Thoresen treffer 100% med sin beskrivelse – komikerne i Norge er langt mer opptatt av business enn av sin egen rolle som kunstnere.

MM